?
Nevíte si rady s výběrem?
Zobrazit poradnu
Košík je prázdný

O firmě Waldmann

Historie firem

Historie společnosti Waldmann začala v roce 1918 ve městečku Pforzheim, tradiční německé metropoli šperků. Waldmann začal jako první vyrábět dnes známé a velice praktické, multi-barevné otočné propisky se speciálním spirálovým mechanismem, díky kterému můžete mít více barevných náplní v jednom peru. Tento mechanismus si firma nechala celosvětově patentovat. Ne náhodou dostala, za tento vynález, prestižní ocenění v roce 1937 na výstavě v Paříži.

Již více než 95 let Waldmann vyrábí prvotřídní psací instrumenty z mincovního stříbra 925/000, v úžasné škále vzorů a modelů. Produkty se vyznačují designem nadčasové elegance, trvalé hodnoty a nejvyšší kvalitou zpracování. Každá komponenta podléhá těm nejpřísnějším kontrolám kvality. Všechny pera jsou vyrobeny za precizní ruční práce kvalifikovaných řemeslníků. I nyní se veškerá výroba odehrává na německé půdě, tudíž se mohou oprávněně pyšnit značkou „100% made in Germany“.

Spojením nadšení pro inovace, dlouholeté tradice a té nejmodernější techniky v kovoobrábění, se firma Waldmann dostala až na úplnou špičku ve svém oboru. Pouze pár řemeslníků na světě je schopno provést jedinečné povrchové úpravy, které můžete vidět na perech této značky.

V nabídce našeho e-shopu od firmy Waldmann naleznete jak plnicí pera, rollery tak i kuličková pera.